ne prodhimin e produkteve me cilësi relativisht të lirë të lartë.

Led lakuar Formohet Light Box

udhëhequr lakuar-formuar-të lehta-box

Informacion Detail e lakuar Formohet Led Light Box:

 • Description: Lightbox ekran Lartë ndikim zgjidhje për përdorim të brendshëm."D" në formë të lehta profilin kuti, Available in A1, A2 dhe madhësive të A3. Anët Snap kuadër të mundur ndryshimin e lehtë për grafikë. Plotë me Tubes Led ose tub fluoreshent TFL cool, mbetet të çojë dhe plug. Cilësia e ndërtimit kornizë alumin. Shfaq Lightbox projektuar për Wall fiksimin, portret apo peisazh. Graphics UPVC mbrojtëse mbulon.
 • Materiali kryesor: poliuretanike
 • Burimi i dritës: LED
 • Burim-Power: AC110V, AC240V
 • Pushtet Operativ: DC12V
 • Konsumi: ndryshojnë në varësi të llojit të LED dhe madhësia e kuti të lehta.
 • Jetës LED:> 50.000 orë
 • Mesatarja e jetës pa asnjë gabim:> 5.000 orë
 • Përshtatshme për: Indoor
 • Furnizuar me: Voltage converter, mësimi i instalimit
 • Paketimi: kuti të vetme dritën e mbuluar me flluska të përfunduar, në rastin druri me polistirol poroz. Gjithashtu mund të jetë e mbushur për kërkesat e konsumatorëve.
 • Metoda paguajë:Paypal or Bank transfer (në qoftë se ju zgjidhni të paguani me Paypal, ju do të paguani pagesë shtesë shërbimi nga Paypal: 3,9%, plus $ 0,30 USD)
 • Koha lajmit: prodhimi do të organizohet me të në 24 orë pas parapagimi marrë. Kohë të çojë do të vendoset në bazë të madhësisë, complicatedness dhe numrin e kuti të lehta.
 • Mënyra e Rendit: 50% parapagim, ne do të ju dërgoj shumë-pamje fotografitë e produktit pas përfundimit të prodhimit për konfirmimin tuaj. Sapo kemi marrë pagesën e bilancit ne do të dorëzojë produktet për ju. (ju duhet të tregoni shënim Banka fal nëse të dërguara të paguara nga Banka)
 • Për dorëzim: EMS, DHL dhe UPS etj
 • Warrantee: Një vit
 • Certifikimi: er, RHOS, UL, SPE, etj
Tagged with: