ne prodhimin e produkteve me cilësi relativisht të lirë të lartë.

LED Light Magic Mirror Boxes (Static Foto)

Informacion Detail e ZHEL Boxes Mirror Magic Light (Static Picture):

 • Description: Kjo është një kuti dritë, kur në pluhur, dhe do të jetë një pasqyrë kur fuqi off.Automatike me senzor, kur dikush afër, drita do shuhet, dhe të kthehet të jetë një pasqyrë. Mbuluar Front mund të jetë i hapur, i lehtë për të ndryshuar pamje, i përshtatshëm për instalim.
 • Materiale Face: poliuretanike, Veshje Glass
 • Materiale kufitare: alumintë, akrilik, Stainless Steel, Plastike
 • Burimi i dritës: LED
 • Burim-Power: AC110V, AC220V
 • Konsumi: ndryshojnë në varësi të llojit të LED dhe madhësia e shkronjave.
 • Jetës LED:> 50.000 orë
 • Mesatarja e jetës pa asnjë gabim:> 5.000 orë
 • Furnizuar me: Voltage converter, mësimi i instalimit
 • Paketimi: letër e vetme e mbuluar me flluska të përfunduar, në rastin druri me polistirol poroz. Gjithashtu mund të jetë e mbushur për kërkesat e konsumatorëve.
 • Metoda Paguhet: Paypal or Bank transfer (në qoftë se ju zgjidhni të paguani me Paypal, ju do të paguani pagesë shtesë shërbimi nga Paypal: 3,9%, plus $ 0,30 USD)
 • Data e dorëzimit: prodhimi do të organizohet me të në 24 orë pas parapagimi marrë.Data e ofruar do të vendoset në bazë të madhësisë, complicatedness dhe numrin e letrave.
 • Mënyra e Rendit: 50% parapagim, ne do të ju dërgoj shumë-pamje fotografitë e produktit pas përfundimit të prodhimit për konfirmimin tuaj. Sapo kemi marrë pagesën e bilancit ne do të dorëzojë produktet për ju. (ju duhet të tregoni shënim Banka fal nëse të dërguara të paguara nga Banka)
 • Për dorëzim: EMS, DHL dhe UPS etj
 • Warrantee: Një vit