ne prodhimin e produkteve relativisht më të lirë me cilësi të lartë.

LED Boxes Animated Light (Rotundity Me Kufitare Stainless Steel)

led-rotundity-animated-light-boxes-with-stainless-steel-border

LED Light Film Boxes ka efektin e cila është ndezje e EL Light Box ndezje. Dhe LED Light Animated Boxes mund të prodhojë efekt të cilat nuk mund të jenë marrë nga ndezje të Lehta Boxes EL tilla si ndryshimi i ngjyrës, rrufetë gradualisht dhe errësuar gradualisht dhe kështu me radhë. Më tej, ky lloj i dritës ka shkëlqim të lartë dhe të jetës më të gjatë. LED Light Animated Boxes do të jetë një zëvendësues i përsosur për EL Light Box ndezje. Ende, flash mode sipas kërkesave të klientëve dhe foto.

Description: LED Animated Boxes Light (Rotundity Me Kufitare Stainless Steel)

  • Super LED Shkod images
  • Efektet mund të personalizohet
  • Advanced-light guide design
  • Mbrojtja e mjedisit
  • Easily instalimi
  • Madhësia e ndryshme standard

Kontrasti e dritës EL Boxes ndezje dhe LED animuar Boxes Light:

Item Kontrasti EL ndezje Boxes Light LED Light Boxes Animated
Shkëlqim (White) Ndritura: Rreth 400LUX Ndritura: Më shumë se 2000LUX
Ngjyra të lehta (White) Lean të gjelbër, të hedhin ngjyrë image Natyrore të bardhë
Efekti i Ndryshimi Ngjyra Unchangable Ndryshueshme sipas kërkesës
Rrufetë Effect Jo e aplikueshme I zbatueshëm
Trashësi (të përmbajë Frame) Rreth 1 cm Rreth 3cm
Lifetime (White) jetës më e gjatë: 10000hrs jetës më e gjatë: 50000hrs
Inverter vëllimit të mëdha, shpenzim, kosto më të lartë vëllim më të vogla,-në, plumb kosto më të ulët