ne prodhimin e produkteve me cilësi relativisht të lirë të lartë.

Film LED Light Boxes (poliuretanike Kufitare)

udhëhequr-animated-drita-kuti-me-akrilik kufi -

Film LED Light Boxes ka efekt që është ndezje e EL Box ndezje lehta. Dhe LED Light animuar Boxesmund të prodhojë efekt të cilat nuk mund të marrë nga Boxes EL ndezje lehta të tilla si ngjyra ndryshim, rrufetë gradualisht dhe errësuar gradualisht dhe kështu me radhë. Më tej, këtë lloj të dritës ka shkëlqim të lartë dhe jetës më të gjatë. LED Light Film Boxes do të jetë një zëvendësues perfekt për EL Box ndezje Light. Megjithatë, flash mode sipas kërkesave të konsumatorëve dhe foto.

Description: Film LED Light Boxes (poliuretanike Kufitare)

  • Super LED Shkod images
  • Efektet mund të personalizohet
  • Advanced dritë-guide design
  • Mbrojtja e mjedisit
  • Easily instalimit
  • Madhësia e ndryshme standard

Kontrasti i Boxes EL flashing LED të Lehta dhe të Lehta Film Boxes:

Kontrasti Item EL ndezje Light Boxes Animated LED Light Boxes
Ndriçimi (White) Ndritura: Rreth 400LUX Ndritura: Më shumë se 2000LUX
Light Colour (White) Varfër të gjelbër, të imazhit me ngjyra të hedhura Dashuri bardhë
Efekti i Ngjyra Ndryshimi Unchangable Ndryshueshme sipas kërkesave
Efekti Lightening Jo e aplikueshme Zbatueshëm
Trashësia (Përmbajtja Frame) Rreth 1cm Rreth 3cm
Lifetime (White) Jetë të gjatë: 10000hrs Jetë të gjatë: 50000hrs
Inverter Vëllim Bigger, shpenzim, shpenzimet më të larta Vëllim më të vogla, plumb-në, shpenzimet më të ulët