релативно ние произведуваме поевтини производи со висок квалитет.

LED осветлување анимирани кутии (Алуминиумски гранично)

предводена-анимиран-светлина-кутии-алуминиум-граница

LED осветлување анимирани кутии има ефект кој е светлечки на ЕЛ flashing light box. И LED осветлување анимирани кутииисто така може да се произведе ефект што може да се дојде од ЕЛ светлечки кутии светлината како што се менува бојата, осветлување постепено и затемнување постепено и така натаму. Понатаму, овој вид на светлината има повисока осветленост и подолг живот. LED осветлување анимирани кутии ќе биде добра замена за ЕЛ flashing light box. Сепак, блиц на владата, според побарувањата на клиентите и на слика.

Опис: LED осветлување анимирани кутии (Алуминиумски гранично)

  • Супер LED позадинско осветлување на слики
  • Ефекти можат да бидат прилагодени
  • Напредно светло-водич дизајн
  • Заштита на животната средина
  • Лесно инсталирање
  • Различни стандардна големина

Спротивно на ЕЛ flashing LED осветлување кутии и анимирани светлината кутии:

Спротивно на точка ЕЛ светлечки кутии светлината LED осветлување анимирани кутии
Осветленост (Бел) Најсветлиот: За 400LUX Најсветлиот: Повеќе од 2000LUX
Светла боја (Бел) Потпреме на зелените, направи слика во боја cast Природно-бело
Ефект на бојата Смени Unchangable Променливи според барањето
Светлечки ефект Не се применуваат Применливи
Дебелина (ограничи рамка) За 1cm За 3cm
Живот (Бел) Најдолг животен век: 10000hrs Најдолг животен век: 50000hrs
Inverter Поголем обем, расходи, повисоки трошоци Помал обем, bulit-во, пониски трошоци
LedSignsNet.com живо Помош

Категорија

Преведувач

Популарни Тагови

Споделувањето и уживањето

Bookmark and Share

Жешка Продукти