релативно ние произведуваме поевтини производи со висок квалитет.

LED осветлување анимирани кутии (високопарност Со нерѓосувачки челик гранично)

предводена-звучност-анимиран-светлина-кутии-со-нерѓосувачки челик-граница

LED осветлување анимирани кутии има ефект кој е светлечки на ЕЛ flashing light box. ИLED осветлување кутии анимирани исто така може да се произведе ефект што може да се дојде од ЕЛ светлечки кутии светлината како што се менува бојата, осветлување постепено и затемнување постепено и така натаму. Понатаму, овој вид на светлината има повисока осветленост и подолг живот. LED осветлување анимирани кутии ќе биде добра замена за ЕЛ flashing light box. Сепак, блиц на владата, според побарувањата на клиентите и на слика.

Опис: LED осветлување анимирани кутии (високопарност Со нерѓосувачки челик гранично)

  • Супер LED позадинско осветлување на слики
  • Ефекти можат да бидат прилагодени
  • Напредно светло-водич дизајн
  • Заштита на животната средина
  • Лесно инсталирање
  • Различни стандардна големина

Спротивно на ЕЛ flashing LED осветлување кутии и анимирани светлината кутии:

Спротивно на точка ЕЛ светлечки кутии светлината LED осветлување анимирани кутии
Осветленост (Бел) Најсветлиот: За 400LUX Најсветлиот: Повеќе од 2000LUX
Светла боја (Бел) Потпреме на зелените, направи слика во боја cast Природно-бело
Ефект на бојата Смени Unchangable Променливи според барањето
Светлечки ефект Не се применуваат Применливи
Дебелина (ограничи рамка) За 1cm За 3cm
Живот (Бел) Најдолг животен век: 10000hrs Најдолг животен век: 50000hrs
Inverter Поголем обем, расходи, повисоки трошоци Помал обем, bulit-во, пониски трошоци
LedSignsNet.com живо Помош

Категорија

Преведувач

Популарни Тагови

Споделувањето и уживањето

Bookmark and Share

Жешка Продукти